Menu Close

BEMUTATKOZÁS & PROGRAMOK

Létrejöttünk célja a nemzetközi élmény- és tapasztalatszerzés utánpótlás korú labdarúgók számára. Fontos a felkészülés, a folyamatos fejlődés, kihívások keresése, ez az, amiben a ProSoccerGlobal Hungary külföldi szakemberek segítségével nyújt folyamatosan lehetőséget. Ennek érdekében több, egymásra épülő programot is kínálunk a fejlődést kereső játékosoknak.

Kiválasztó napok

Minden nyáron megrendezésre kerülnek a ProSoccerGlobal Hungary kiválasztó napjai, ahol U10-U20 korosztályú labdarúgók (fiúk & lányok) tehetik próbára tudásukat. Angliából érkező szakemberek (edzők, játékosmegfigyelők, menedzserek) adnak visszajelzést, értékelést minden résztvevő számára a kiválasztó napon nyújtott teljesítményéről illetve jelölik ki azokat a játékosokat, akik tagjai lehetnek a ProSoccerGlobal Hungary Válogatottjának és kipróbálhatják magukat Angliában (és most már Amerikában is). Így folyamatosan minden évben nyomon tudják követni a résztvevő játékosok fejlődését, segíteni tudnak a megfelelő tudás és tapasztalat megszerzésében a későbbi külföldi karrier megkezdéséhez. Kiválasztó napunk során felmérjük az edzések során a játékosok technikai, taktikai, fizikális és mentális képességeit, és az angol nyelvtudást is. A ProSoccerGlobal Hungary Válogatottjai összetartó edzésekkel készülnek, hangolódnak a közös külföldi utazásra.

Angliai labdarúgó túra

Minden évben a ProSoccerGlobal Hungary Válogatott U10, U12, U14, U16, U18 korosztályai számára szervezünk utazásokat Angliába, annak érdekében, hogy minél több tapasztalatot és élményt gyűjtsenek a kiválasztott labdarúgók, melyek segítik őket a töretlen fejlődésben és fenntartják motiváltságukat a céljuk előrése érdekében. Az utazás során Premier League & Championship League Akadémiai csapataival mérkőznek meg, amelyeket angol edzők, játékosmegfigyelők, menedzserek kísérnek figyelemmel. A mérkőzéseken túl angol akadémiai edző által vezetett edzésen vehetnek részt, ahol betekintést nyerhetnek az angol stílusú edzésekbe és megtapasztalhatják mennyire fontos a nyelvtudás, a kommunikáció az érvényesülés érdekében. A ProSoccerGlobal Hungary Válogatottja minden utazás során élőben nézhet meg egy Premier League/Championship League mérkőzést. Ellátogatunk egy Premier League klub stadionjába is, ahol betekinthetünk a kulisszák mögé.

USA labdarúgó túra

A ProSoccerGlobal Hungary 2020 nyarán első alkalommal szervezi meg kiválasztó napját USA labdarúgó túrára. Kiválasztó napunkon 18-20 éves játékosok mutathatják meg tudásukat és kerülhetnek be a ProSoccerGlobal Hungary Válogatottjába. A kiválasztott játékosok lehetőséget kapnak élőben megmutatni tudásukat Amerikában USA egyetemi csapatok ellen, amelyeket előre meghívott USA egyetemi edzők figyelnek meg. A legjobbak ösztöndíjjal kerülhetnek ki az Egyesült Államokba és folytathatják a tanulmányaikat és labdarúgó pályafutásukat egyaránt. Amerikában NCAA és NAIA bajnokságokban szerepelnek az egyetemek labdarúgó csapatai, ahonnan a későbbiek folyamán el lehet jutni akár MLS vagy USL profi ligába is. Utazásunk során betekintést nyerhetünk az egyetemi lét mindennapjaiba, és a játékosok részt vehetnek amerikai edző által vezetett labdarúgó edzésen is.

Nemzetközi labdarúgó- & kapustáborok

Táboraink célja a rendszeres, hatékony fejlődés külföldi és hazai szakemberek által a ProSoccerGlobal Hungary programjain résztvevő játékosok számára.

ProSoccerGlobal Hungary nemzetközi labdarúgó táborokat szervezünk külföldi edzők vezetésével a játékosok fejlesztése érdekében. A labdarúgó edzéseken túl a nyelvtanulással is foglalkozunk a tábor során. A résztvevők visszajelzést, feedbacket kérhetnek a szakemberektől.

ProSoccerGlobal Hungary kapustáborokat szervezünk magyar és külföldi edzők vezetésével.

ProSoccerGlobal Hungary kiscsoportos, képességfejlesztő labdarúgó táborokat tart a nyár során, ahol 1 edző maximum 6 játékossal foglalkozik a tábor ideje alatt, a hatékonyabb képzés érdekében.

Egyéni edzések

A ProSoccerGlobal Hungary szervezésében szezon közben a játékosok számára lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a klubedzéseik mellett személyre szabott, egyéni fejlesztésen vehetnek részt, amely hatékonyan segíti a tudatos felkészülést. Azokra a fejlesztendő területekre fektetünk nagy hangsúlyt, amelyeket az angol szakemberek az értékelésükben kiemelnek.

BEJELENTKEZÉS

Játékos egyéni képzése: Takács Gábor +36 20 323 11 74
Kapus egyéni képzése: Dévényi Roland +36 30 691 36 03 

Képzéseinket angol szakemberek által megadott szakmai irányelvek alapján tartjuk. Hét minden napján 08:00-20:00 között elérhető képzési szolgáltatásunk.

Befizetési információk:
Takács Gábor Gergely EV
Raiffeisen Bank – IBAN:
HU60-12010350-01562879-00300009, SWIFT: UBRTHUHB

Egyéni és kiscsoportos labdarúgó/kapus edzés 
1 alkalom: 25 GBP
10 alkalom: 203 GBP
20 alkalom: 363 GBP
40 alkalom: 643 GBP

Helyszín: 1032 Budapest, Bécsi út 154. Euro Center (Sky Fitness, legfelső szint)

 

Angol nyelvtanulás

A ProSoccerGlobal Hungary az Executive Training Centerrel együttműködve angol nyelvű tanuló csoportokat indít 2020 őszétől kezdő, középhaladó és haladó szinteken, hogy a játékosok angoltudása is folyamatosan fejlesztve legyen.

Játékos pályafutás

Angliába – ahogy a legtöbb más országba is – 16 éves kortól lehet kikerülni. A legerősebb és legnépszerűbb bajnokság a Premier League. Célunk, ha valakit az utazásaink során kiválasztanak, és meghívást kap próbajátékra valamely akadémiára, arra felkészülten és kellő tapasztalattal érkezzen és ki tudja hozni magából a maximumot. Ha valaki felvételt nyer valamely angliai akadémiára, akkor az angol partnereink & CM Sports Management Ltd. együttműködésével tudjuk tovább segíteni karrierjét (kapcsolattartás, képviselet).

Anglián kívül nagyon jó lehetőség a magyar labdarúgók számára az amerikai egyetemi labdarúgó pályafutás is. 18 éves kortól (középiskola befejeztével) lehet felvételt nyerni amerikai egyetemekre, akár 100% ösztöndíjjal is. Itt a tanulást és labdarúgást is tovább tudja folytatni magas színvonalon a játékos, a tanulmányok befejeztével pedig a legjobbakat MLS vagy USL felnőtt profi ligákba választhatják ki.

TELJESÍTMÉNY a legfontosabb, azzal lehet eljutni a célunkhoz!