FUTURE PATHWAY

Csak rajtad múlik mit hozol ki magadból!

Külföldi karrier

Az angliai labdarúgó túrák során lehetőségük van a ProSoccerGlobal Hungary válogatott játékosainak teljesítményükkel kivívni a mérkőzéseket nyomon követő szakemberek figyelmét és meghívást kaphatnak Premier League/EFL akadémián való próbajátékra. Az utazásaink célja elsődlegesen élmény és tapasztalat szerzés, de ezek mellett nem titkolt célunk, hogy minél fiatalabb kortól minél többször tudja megmutatni magát egy-egy tehetséges játékos (fejlődés töretlen marad). Így nagyobb az esélye és esetlegesen több opciója is lehet majd a jövőben a külföldi karrierre. Az Angol szakembereket az a teljesítmény érdekli, amelyet a hasonló korú külföldi játékosok ellen tud nyújtani a sportoló. Ez alapján tudják eldönteni 18 éves korig, hogy meg tudná-e állni a helyét náluk vagy sem. Vagyis egy játékos minél nagyobb nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, annál többen ismerhetik meg őt közelebbről.  Angliai labdarúgó utazásainkról bővebben.

Játékosügynökségi képviselet

A ProSoccerGlobal & ProSoccerGlobal Hungary partnere az Angol CM Sports Management Ltd-nek, melynek képviseletébe kerülhetnek be a külföldi labdarúgó túráinkon kimagaslóan teljesítő játékosok, akikkel közösen építhetik tovább pályafutásukat. Partnerünk nem csak Anglia irányába közvetíti a játékosokat, hanem Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Amerikában remek kapcsolatrendszerrel rendelkezik.

A szlovákiai felnőtt válogatott  Lubomír Satka, korábban a Newcastle United akadémiáján pallérozódott, ahol felnőtt szinten is be tudott mutatkozni. Majd a DAC-nál vált érett felnőtt játékossá és szerezhetett nemzetközi kupa tapasztalatot. Következő állomása a Lech Poznan lett, ahol mára már csapatkapitánnyá nőtte ki magát és a Szlovák válogatott stabil tagjává is vált. 13 éve dolgozik a CM Sports Management Ltd vezetőjével, Chris McGrath játékosügynökkel.

Onódi Ákos a Liverpool FC-nél és az Aston Villánál szerepelt több alkalommal próbajátékon és 2018 óta az Aston Villa akadémiájának gárdáját erősíti. Először az U18-as csapat kapuját védte, majd felkerült az U23-asok közzé. Több alkalommal látogatja az első csapat edzéseit is, ami remek teljesítményének köszönhető. Rendszeres tagja az aktuális korosztályos magyar válogatott keretének. Tudja meg többet Ákosról.

Egyetemi futball ösztöndíjak

Az 1, 2, 3 vagy 4 éves futball ösztöndíjak segítségével az Egyesült Királyságban vagy az USA-ban is folytathatod egyetemi tanulmányaidat Associate, Bachelor és/vagy Masters fokozaton, valamint labdarúgó karrieredet is remek körülmények között, magas szinten folytathatod. Az egyetemi futball ösztöndíj a világ bármely pontjáról érkező játékos számára elérhető.

Különböző egyetemekkel működünk együtt az Egyesült Államokban, és kiváló kapcsolatrendszerrel rendelkezünk NCAA, NAIA és NJCAA bajnokságokban szereplő egyetemi csapatok vezetőedzőivel, szakembereivel is. Így a ProSoccerGlobal egyetemi futball ösztöndíj programja kiváló lehetőséget nyújt az érdeklődők számára, hogy tanulmányaikat és sportpályafutásukat egyaránt magas szinten folytathassák.

A ProSoccerGlobal nagyszerű lehetőséget nyújt számodra, hogy labdarúgó túrán vegyél részt az Egyesült Államokban! Különféle helyekre juthatsz el velünk: New Yorkba, Floridába, Kaliforniába vagy más amerikai államokba. A túra során MLS Akadémiák és US egyetemi csapatok ellen mérheted össze tudásodat.  Elit US Akadémiai edzők által vezetett edzésen fejlődhetsz, MLS bajnoki mérkőzést és/vagy NBA/NFL mérkőzést nézhetsz meg élőben. US egyetemi életbe is betekintést nyerhetsz, illetve híres turistalátványosságokat tekinthetsz meg, valamint egyéb szociális programokon vehetsz részt.

Az Egyesült Királyságban a Steven Gerrard Academy-vel lévő együttműködésünknek köszönhetően tudunk nagyszerű lehetőségeket biztosítani az érdeklődő játékosoknak. A Steven Gerrard Academy-n számos különböző szakirány közül van lehetősége választani a játékosoknak, emellett futballkarrierjüket is profi körülmények között, képzett edzők vezetésével folytathatják. Az University League rendszernek köszönhetően bajnoki rendszerben mérettethetik meg magukat, és profi klubok U23-as csapataival is mérkőzéseket játszhatnak.