Menü Bezárás

PSG UK Football Tour

A ProSoccerGlobal egy életre szóló élményt nyújtó focitúrára invitál téged és csapatodat az Egyesült Királyságba. Te is álmodoztál már arról, hogy Angliában, Skóciában vagy Wales-ben játszhatsz a világ leghíresebb csapatai ellen, Premier League vagy Bajnokok Ligája-meccset nézel élőben, és eljutsz a leghíresebb történelmi/kulturális látványosságokhoz? Itt az alkalom, hogy megvalósítsd az álmaid, lépj kapcsolatba a ProSoccerGlobal-lal!

A jelentkező csapatokat U9-től egészen U23-as korosztályig tudjuk fogadni, számukra lehetőséget biztosítunk, hogy nagyszerű körülmények között angol, skót és walesi ellenfelekkel mérjék össze a tudásukat a túra keretein belül. Az ellenfelek kiválasztásánál figyelembe vesszük a csapat erősségét, hogy a lehető leghasznosabb tapasztalatokkal gazdagodjatok. De arra is van lehetőség, hogy a legjobb profi akadémiákkal mérkőzzetek meg, és Premier League akadémiai edzők által vezetett edzéseken vehessetek részt.
A ProSoccerGlobal jóvoltából az egyedülálló ‘Aqua Training’-et is kipróbálhatjátok, melyet a világ legjobbjai, többek között az Arsenal és a Real Madrid is használ.

A túráinkon résztvevő csapatok számára arra is lehetőséget biztosítunk, hogy a mérkőzéseiket Premier League-scoutok (játékosmegfigyelők) is megtekintsék, és a látottak alapján professzionális elemzést készítsenek számotokra, melyben az erősségek, fejlesztendő területek és egyéb hasznos információk is helyet kapnak.  Az elmúlt két évben számos alkalommal volt rá példa, hogy a mérkőzéseken a legjobb benyomást keltő játékosok próbajáték-lehetőséget kaptak különböző akadémiákon.

A ProSoccerGlobal túrátok során az Egyesült Királyság ikonikus, izgalmas városaiba juthattok el, valamint számos történelmi és kulturális program közül választhattok. Képzeld csak el, mekkora élmény lehet eljutni egy varázslatos walesi kastélyba, meglátogatni a Beatles otthonát, végigjárni a világszerte ismert Football Museumot, vagy a számos egyéb nevezetességet!

Arra is lehetőséget biztosítunk számotokra, hogy eljuthassatok a világ legjobb stadionjaiba, és élőben szurkoljatok végig egy Premier League, Bajnokok Ligája vagy Európa Liga-meccset! El tudod képzelni, milyen lehet az Anfielden 50.000 Liverpool-drukkerrel együtt énekelni a nevezetes ‘You’ll Never Walk Alone’-t, vagy épp az Old Traffordon ünnepelni a Manchester United gólját 70.000 ember társaságában?!

Mindig is szeretted volna tudni, milyenek lehetnek a Premier League legsikeresebb klubjainak stadionjai? Ha minket választasz, erre is lehetőséged lesz, és stadiontúrán vehetsz részt az Old Traffordon, a Manchester United otthonában, vagy épp az Anfielden, a Liverpool stadionjában, esetleg bármely másik Premier League-stadionban – a döntés a tiéd! 

Íme, egy példa az általunk szervezett túra programjával kapcsolatban: 

  1. nap:

Érkezés az Egyesült Királyság egyik repülőterére. Itt találkoztok a ProSoccerGlobal túravezeőtökkel, aki a szállásotokra kísér titeket. A szobák elfoglalását követi egy rövid megbeszélés a túrával kapcsolatban, majd irány egy Premier League-mérkőzés! A napot üdvözlő vacsorával zárjátok.

  • 2. nap:

Reggeli edzés képzett, tapasztalt akadémiai edző vezetésével. Autentikus angol ebéd (fish&chips), majd stadiontúra az Anfielden. Ezt követően kulturális túra Liverpool városában, végül ízletes vacsora. Visszaérkezés a szállásra.

  • 3. nap:

Korai ébredés, reggeli, majd indulás az első mérkőzésetekre. Érkezés a pályához 1 órával a kezdőrúgás előtt, bemelegítés, felkészülés a meccsre. A mérkőzés után ebéd, majd a National Football Museum megtekintése Manchesterben. Vacsorát követően visszatérés a szállásra, a mérkőzés értékelése és pihenés.

  • 4. nap:

Reggeli után indulás Manchesterbe, a történelmi és kulturális nevezetességek megtekintése. Ebéd, majd kötetlen városnézés, vásárlás, ezt követően indulás az Aqua Training foglalkozásra. Vacsora, visszatérés a szállásra.

  • 5. nap:

Reggeli után mérkőzés előtti taktikai edzés UEFA-licences akadémiai edző vezetésével. Könnyű ebéd, majd indulás a mérkőzésre. A meccs után visszatérés a szállásra, rövid pihenés/szabadprogram, majd a korai vacsorát követően indulás a Premier League/Bajnokok Ligája/Európa Liga meccsre. Mérkőzés után visszatérés a szállásra.

  • 6. nap:

Reggeli után irány az Old Trafford – stadiontúra a Manchester United otthonában. Ebéd után edzés egy elit akadémia edzőjével, majd szabadprogram a városközpontban, szuvenír vásárlás. Vacsora után visszatérés a szállásra.

  • 7. nap:

Reggeli után indulás az utolsó mérkőzésetekre. A meccs után ebéd, majd visszatérés a szállásra. Szabadprogram, kora este pedig részvétel a ProSoccerGlobal Football Tour díjátadó ünnepségén. Vacsora, visszatérés a szállásra.

  • 8. nap:

Reggeli után a szállás elhagyása, indulás a reptérre, hazaérkezés.