Menü Bezárás

Rólunk

MIT AJÁNLUNK?

Focitúrák fiú/lány, férfi/női csapatok számára minden korosztályban

Egyedi szervezés, kizárólag az igényeitekhez és az anyagi lehetőségeitekhez igazítva 

 Mérkőzések neves angol és európai akadémiai csapatokkal, vagy a szinteteknek megfelelő erősségű ellenfelekkel az igényeitek szerint

Premier League/Bajnokok Ligája/Európa Liga meccs megtekintése a helyszínen, életre szóló élményt nyújtva a résztvevőknek

Edzések UEFA licences Elit Akadémiai edzők vezetésével

Angol akadémiai scoutok és egyéb szakemberek által készített írásos elemzés a csapatról, játékosokról

Anglia és Európa ikonikus, különleges városaiban töltheted idődet, láthatod a nevezetességeket

HOGYAN CSINÁLJUK?

A ProSoccerGlobal túrái felejthetetlen futballélményeket nyújtanak fiú/lány és férfi/női csapatoknak minden korosztályban. Klubok, iskolák/egyetemek, akadémiák – mindenki számára különleges lehetőséget biztosítunk. Elsődleges célunk, hogy sport, kulturális és oktatási programokkal, élményekkel, tapasztalatokkal segítsük a fiúk/lányok fejlődését a futballban és az élet minden területén.

A ProSoccerGlobal túrák szervezői komoly tapasztalattal rendelkeznek az ilyen jellegű események, túrák kialakításában, létrehozásában és lebonyolításában az Egyesült Királyság és Közép-Európa területén.  A ProSoccerGlobal túrák során a résztvevők rendelkezésére álló szakembereink behatóan ismerik a várost/régiót, ahová utaztok, annak történelmével és kultúrájával együtt, így minden kérdésben a segítségetekre lesznek.

A ProSoccerGlobal célja, hogy egyedi, teljes mértékben a résztvevők igényeire szabott túrát biztosítson az érdeklődő csapatok számára. Ez magában foglalja az utazást, szállást, étkezést, a résztvevők szállítását a túra során, valamint a mérkőzések/edzések szervezését. A ProSoccerGlobal emellett különböző kulturális és sportprogramokat is biztosít a túrán résztvevők számára, többek között Premier League/Bajnokok Ligája/Európa Liga mérkőzés helyszíni megtekintése, Premier League stadiontúrák, valamint különböző nevezetességek meglátogatása, a város/régió történelmének és kultúrájának megismerése.

A ProSoccerGlobal túrák során igény esetén a csapat mérkőzéseiről, edzéseiről és egyéb programjairól videofelvételt is tudunk készíteni, valamint lehetőség van arra is, hogy Premier League scoutok (játékosmegfigyelők) professzionális elemzést/értékelést készítsenek a csapatról, a játékosokról.

A TÚRA MEGSZERVEZÉSE

A ProSoccerGlobal teljes mértékben a csapatod igényeire szabott, egyedi túrát szervez meg számodra. Mérkőzések/edzések szervezése a csapat számára, hogy elősegítsük a fejlődésüket, kulturális élmények és tapasztalatok, melyek felejthetetlen pillanatokkal ajándékoznak meg, programok és árak kialakítása az általatok meghatározott büdzsé figyelembe vételével – minden igényt szem előtt tartva alakítjuk ki számotokra a tökéletes és emlékezetes túrátok részleteit!

Csapatunk menedzsmentjének tagjával tudjátok egy előzetes megbeszélésen egyeztetni a kéréseiteket a túrával kapcsolatban, ezt követően pedig veletek folyamatosan egyeztetve kialakítjuk számotokra a tökéletes programot, amely minden igényeteket kielégíti. A szervezési fázis során folyamatos kapcsolatban leszünk veletek, és célunk, hogy 4 héten belül elkészüljön a túrátok előzetes tervezete. A végleges program kialakítását követően pedig részletes tájékoztatót küldünk minden résztvevő számára.

UTAZÁS ÉS SZÁLLÁS

A ProSoccerGlobal igény esetén segítséget nyújt a megfelelő repülőjárat kiválasztásában, figyelembe véve az időpontokat, az indulás és érkezés helyét és a költségeket, hogy az utazásotok minden tekintetben megfelelő legyen számotokra. Munkatársaink segítséget nyújtanak a repülőjegyek lefoglalásában és az utazás pontos megszervezésében.

Érkezést követően a repülőtéren a ProSoccerGlobal munkatársa üdvözöl titeket, és mindenben áll rendelkezésetekre. Munkatársunk gondoskodik a szállításotokról a szállásotokra, és bármilyen kérdésetek, kérésetek van adódik, mindent megtesz, hogy a segítségetekre legyen.

A túrák során a választott szállás minden esetben kizárólag a résztvevők igényeinek és kéréseinek figyelembe vételével kerül kiválasztásra. Számos partnerünk közül bőséges választék áll rendelkezésetekre az ötcsillagos hotelektől az egyetemi szállásokig, az egyedi apartmanoktól a háromcsillagos hostelekig. A választás teljes mértékben a ti kezetekben van. Azt is lehetőségetek van eldönteni, hogy önellátó, félpanziós vagy teljes ellátásos szolgáltatást szeretnétek. A szállásra való megérkezés után munkatársunk segédkezik a bejelentkezés, szobák elfoglalása, étrendi igények/érzékenységek egyeztetése valamint bármilyen speciális kérés kapcsán.  Munkatársunk a túrátok során teljes egészében, napi 24 órában áll rendelkezésetekre, az általatok választott szálláson, veletek marad, együtt utaztok a programokra, és mindenben a segítségetekre lesz.

A TÚRA PROGRAMJA

A ProSoccerGlobal túrátok első napján munkatársunk egy prezentáció keretében részletesen felvázolja a programot, valamint ellát titeket egyéb hasznos információkkal a szállás, a város és a környező területek kapcsán, hogy ezzel is könnyebbé tegye az akklimatizálódást. A túra minden résztvevője részletes programot kap a tervezett eseményekről, beleértve a mérkőzéseket, edzéseket, kulturális és egyéb tevékenységeket is.

Minden túra egyedileg összeállított programokat tartalmaz, a csapatod igényeinek megfelelően. Ezek közé tartoznak például az edzések angol Premier League akadémiai edzőkkel, mérkőzések Premier League akadémiai csapatok ellen, a nemzetközileg elismert Aqua Training edzés, Premier League, Bajnokok Ligája vagy Európa Liga mérkőzés élő helyszíni megtekintése.

A ProSoccerGlobal arra is tud lehetőséget biztosítani, hogy Premier League scoutok (játékosmegfigyelők) tekintsék meg a túra során játszott mérkőzéseiteket, majd professzionális elemzést készítsenek a játékosokról. A kiemelkedően tehetségesnek bizonyuló játékosok számára lehetőség adódhat próbajátékra angliai akadémiákon – a részvételhez a kiválasztott játékos(ok) klubjától hivatalos engedélyre van szükség a próbajátékot megelőzően.

 A túra során arra is lehetőség van, hogy a mérkőzések és edzések rögzítésre kerüljenek, ezek a felvételek később a közösségi média felületeken válnak elérhetővé.